Saturday, 17 March 2012

assalamualaikum......langkah pertama...

hari Ahad? hari cuti? tapi mase cuti aku rase mcm kosong sangat minggu ni....bangun pagi tak tau nak wat per....macam biase belek2 FB aku,lepas tu layan la video lagu ape yang ade kat dalam lappy aku.... teringat plak kawan aku MKsyahir.blogspot.com dah bukak blog and ajak aku tuk sme2 join die wat blog....mcm interensting gak idea die tu... dari aku buang mase tido and makan je time cuti...makin bertambah berat badan...baik aku ce try test tengok perah idea dlm kepala ni tuk wat blog aku sendiri....for me tujuan wujudnye blog aku ni xde la besar mane pon...just nak isi mase lapang and kongsi maklumat and idea yang aku ade dengan rakan2 kat dalam dunia IT yang luas ni....so pendekkan cerite...sebab bosan dengan xde aktiviti and atas galakan member so wujudlah blog aku yang x seberapa ni dengan nama berdaftar nye Botolminda sinonim untuk ape yang aku fikirkan dalam kepala otak aku ni.....so anyway tq  for my friend MKsyahir@blogspot.com...

2 comments:

Mk Syahir said...

nice =)
1st =)

Matsu Mas said...

matsumas.blogspot.com is coming back soon :)