Wednesday, 21 March 2012

OOHHH.......Spicy Lemak Cili Padi

Pukul  1.00 pm confirm korang semua berpusu-pusu nak g lunch lepas penat pulun wat kejekan...
Bile time ni jugak la kepala aku mule la terngiang-ngiang masakan mak aku...
Kat KL nak dpt masakan yang  trully masakan kampung yang kaw keng-keng nye mmg payahla kan...
Ha..ha... ni ha aku nak share sikit jenis2 masakan masak lemak cili padi org N9 yang mmg extra pedas and menjadi lauk peberet aku......

Daging Salai Masak Lemak Cili Padi


Ayam Masak Lemak Cili Padi


Perut + Rebung  Masak Lemak Cili Padi


Ikan (Kembung@Tenggiri@Cencaru@lain-lain) Masak Lemak Cili Padi


Ikan keli Masak Lemak Cili Padi


Ketam Masak Lemak Cili padi


Sotong Masak Lemak Cili Padi


Udang Masak Lemak Cili Padi


Nangka Masak Lemak Cili Padi


Telur Itik Masak Lemak Cili Api


Nenas + Ikan Masin Masak Lemak Cili padi

So enjoy your lunch.......
p/s : makanlah ketika lapar dan berhenti sebelum kenyang......


2 comments:

M.F.Farish said...

I already follow, wherever u go!
no. 7!

Mk Syahir said...

mee too =)