Monday, 26 March 2012

seoul in seoul garden

Annyunghaseyo............

salah satu negara yang aku nak sangat g melancong adalah Korea.....
xtau la sebab ape.... nak kate sebab pengaruh K-Pop??

memang la aku minta K-pop...ha..ha...
tp seblum K-pop popular lagi aku dah mmg tanam citer2 nak g melancong ke sane dah....
but kali ni bukan la kau nak bagi tau korang yang dah dapat g Korea tu.....
hajat tu masih belom tercapai lagi.....
insyaAllah satu hari nanti...
cume citer ni boleh timbul lepas aku dapat perkhabaran last week 
yang my sister akan melancong ke Korea 4 april ni.....
wah syok gile tu der.......aku memang suke melancong....g tempat orang....tengok culture orang....

untuk lepas kan geram sebab x dapat g Korea lagi so last weekend aku dan keluarga aku 
g makan2 kat restoran berkonsepkan korean....
di sponsor penuh oleh my second sister....tq dear....love u a lot......
so ni rentetan aktiviti hujung minggu kami.....makan dan makan......   

BBQ and steamboat 

noodle and salad 


ni la sister aku yang sponser makan2 tu single lagi ni.....yang sebelah tu ayahanda aku a.k.a BIgBoss
my lovely mom.....
kat sini la aktiviti hujung minggu kami.....

rasenye korang smua dah familiar ngn restoran ni kan....



love weekend with my family but dalam pic ni yang xde my big bro and his wife and my sis yang akan ke Korea tu nanti....
still happy weekend love my family alot....

p/s : nak g makan kat tempat2 macam ni pastikan perot korang betul2 kosong...kalau perlu puasa lagi bagus... baru tak rugi....

3 comments:

Mk Syahir said...

sodap..bila mau payong bro??nanti kita plan buat reunion kat sana lah..amacam?

takiyaoceto said...

ok ja bro......xda hal.....takut yang dok belah2 atas tu je yang susah nak turun sikit pa...

Zamani said...

bestnye kalau dpt g sini.. lama dah nk makan mknn korea!