Monday, 7 May 2012

segmen bloglist bulan mei by hadifah

Assalamualaikum....
pemula bicara.....
minggu ni banyak pulak rerakan blog botolminda tag mengenai segmen-segmen ni.....
credit to senseii sebab tangan die gatal sangat nak tag botolminda nak soh join segmen-segmen yang die dah join......
botolminda pown tengah rajin nak join segmen2 ni...bukan pe....mudah sikt nak update blog lau join segmen ni...kekadang tu xde cerite menarik yang botolminda nak kongsikan dengan anda semua...sebab tu dekat dua minggu botolminda duduk senyap menyuruk bawah meja...sebab takde idea.....
taknak buang masa lah...so jom kite join segmen ni......

kiut kan banner kat atas ni.....blog nye pown menarik....kowunk g lawak jejak kan kaki kat sane.....and join segmen ni......untuk segmen kali ni botolminda nak tag dua orang kawan blogger botolminda.....


6 comments:

Mk Syahir said...

good luck bero =)

takiyaoceto said...

tq bro....

Tihara said...

haah cute la banner..good luck :)

Cik Amal said...

amal blogwalk here

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

Iena Eliena said...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

rAIHan said...

blogwalking here..
done follow u..

jemput singgah:
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/makluman-utk-bakal-pelajar-uitm.html