Monday, 28 May 2012

stylo,mylo, gorgeous, owhseem and ............


Assalamualaikum.......
Kepada geng-geng blogger yang baik budiman.....lame gile dah tak hupdate blog aku yang dah nak bersawang ngn labah-labah dalam game dota....ari ni aku selak-selak dekat lapan lapis sawang yang dah menyerabutkan pandangan aku....fuh penuh packet vacum aku tak pasal-pasal nak kene ganti yang baru....

So citer panjang lebar pon takde gune korang pown bukan suke layan lame-lame kat blog aku yang huduh lagi tak menarik ni pun kan...adoiiiaiii pun.....ha terus kepada cerite sebenar lagi tulin tanpa ade ciplak maner-maner novel keluaran alaf 21(syok babe novel-novel diowang)aku sebenarnya nak riview my prend punye showroom kat dalam entry kali ni.....

Semalam aku takde bende nak wat so tergerak la hati aku nak pi beronggeng macam ikan sepat roggeng kat showroom member aku sorang ni,ape yang best sangat kat showroom die tu? Kalau duit kat dalam pocket tu tengah basah memang best sesangat la nak lepak kat showroom die tu...memang habis semua barang aku borong nanti, but  time tu pocket tengah pisang sesangat...sorry geng aku just dpt riview kan showroom ko kat dalam blog aku je ni....ni pown dah cukup baik dengan harapan adela pembace-pembace entry aku ni yang minat nak pi jenguk-jenguk kat showroom ko tu...



Sebenarnya showroom member aku ni menjual pakaian lelaki dan wanita yang stylo mylo tambah vogue de vass ala-ala keyyeel...ish xde la...tapi baju-baju kat showroom member aku tu memang cantik-cantik design die...simple but unik, bagi jejaka-jejaka yang yang minat dengan printed t-shirt aku rekomen kan showroom ni kat korang...




Kalau yang suke kepada fesyen ala-ala metroseksual juga pon tak ketinggalan, mereka boleh dapatkan pelbagai jenis pakaian dari baju hingga ke sepatu....ala-ala korea gitu pon ade jugak.....and the best things is...confirm you all nak tau pasal harge barang-barang die jugak kan....bagi aku price die memang berpatutan contoh nye macam price for jacket yang biase korang tengok harga dekat RM300 ke RM400 kat zara or SUB kat showroom ni boleh dapat dalam RM150 ke bawah....yang penting bukan barang dari china babe...material semua best-best memang selesa untuk di pakai...



Pada gadis-gadis tiut miut plak, yang gemar jadikan fesyen ni hobi diowunk la kan....boleh la pi kat situ , jenguk-jenguk  aksesori motor eyh tak...handbag,t-shirt, jacket, wadges...sume buleyh wat korunk semua jadi tambah tiut miut tau...



Ok kalau korang nak tau lokasi howroom ni senang je....kat Klang City Square tingkat bawah jer....tak payah la kowunk nak penat-penat panjat eskulator tu....atau pun diowang ni pon ade wat online shop...so mane yang berat sangat bontot nak gi shopping tu boleh la jenguk-jenguk kat mukabuku korang kat Java Kotua Clothing...so pe lagi gi la usha-usha....mane tau ade yang berkenan.....

1 comment:

blogdow said...

woi..ingat sorang je ada blog?ak pn adelah..haha