Sunday, 8 April 2012

Champion League jumpa Lee Chong Wei

Hari Ahad, hari yang aku nantikan, aku bangkit awal dari katil aku yang xpenah pasang cadar tu(jenis MALAS), dengan penuh semangat aku mengejutkan sahabat ku MKsyahir untuk melaksanakan apa yang telah kami rancang semalam.....

Kami pun bersiap2 dengan memakai baju sedondon,bersepatu putih, bergel rambut(memang terpacak)


sedondon kan kami?

Dengan penuh semangat kami memulakan perjalanan kami dengan menaiki Kuda Perang ku.........

ni la kuda perang aku yang di sayangi...


sesampai di destinasi yang dituju kami bergegas ke tempat yang di maklumkan itu....dengan penuh semangat, langkah kaki ni selaju watson nyambek.....tanpa menghiraukan apa yang berlaku di sekililing.....setiba je dekat lokasi...aik kenapa macam xde je bende yang kami cari tu.....rase mcm tersilap tempat ker?aku yakin kan diri untuk bertanya kepada kaunter pertanyaan kat situ....

Botolminda: hello miss.....can i ask u something?

Cstmr Srvc: yes sir...can i help you?

Botolminda: Today,have the champion league trophy event right?

Cstmr Srvce: sorry sir....the event is finish on the last day.....

Botolminda: Is it true :(

xde rezeki lagi nak tengok menatang ni secara live....

aku dan sahabat ku kecewa...hati kami bagai lebur seperti abu kertas surat khabar lama yang terbakar....harapan untuk melihat trophy champion league lebur dalam sekelip mata......rase berat je kaki ni nak berjalan-jalan....sesampai di bahagian Blue Antrium Sunway Pyramid,hati kami bagai di ubati dengan satu potion.....namun xlah terubat mane pon.....satu promotion event oleh coffee 99 telah membawa duta produk nye bersama-sama....sape duta tu yer?

Duta tu salah satu peberet atlet aku....Dato Lee Chong Wei.....
salah satu atlet yang aku admire


kami berdua mampu mengukirkan senyuman semula....walaupun hajat utama kami tidak tercapai....namun kami masih mampu tersenyum....teringin jugak nak dapatkan autographs die, tapi nak kene beli kopi die plak sampai 2 packet, kalau pocket saya ni tengah basah saya dah beli dah....tapi memandang kering sangat ni berkira2 jugak la.....

xdpt bergambar dgn orangnye dgn patung pon jadi...jimat kos aku....


aku dan sahabat ku menghabiskan hari minggu kami window shopping di sunway.....

macam same je kan.....

hari ni aku asyik kene jadi model jer....(ade rupe ke?)

melihat keletah orang ramai....melihat keletah anak muda....

ni le aktiviti diorang kire aktiviti sihat la jugak ni.....

kami pulang dengan hati yang sedikit kecewa....nasib baik si chong wei tu ade lau tak lagi frust la rasenye....TQ Lee Chong Wei....i Wish u Success to be Champion on Olympic Tournament.....



Ps: Lain kali bile nak rancang sesuatu aktiviti yang berkait rapat ngan sesuatu event pastikan tarikh dan waktunya terlebih dahulu.... 

5 comments:

Mk Syahir said...

padan dengan muka hang!!hahahahaaa!!!

M.F.Farish said...

Tu dy kate aku x follow beliau?
Topten follwer ang yg no 7 tu sape?
Ang x biew ke?
Ade gak yg nk kene race gp ni kang...

Ahmad Zarin said...

kau guna kuda perang, aku guna kuda besi..heh heh... Salam kenalan geng..

zarincepp73.blogspot.com

mohamad shazni said...

tak ajak pun..=(

therylisa nurul ain said...

hahhahaa.. tak dapat bergambar dengan lcw .. bergambar dgn patung pon ok gak