Tuesday, 24 April 2012

Journey to the Riverside


Seminggu membanting tulang mencari rezeki di Ibu Kota Kuala Lumpur memenat kan aku dan raka-rakan aku MK syahir and Onie senseii, hujung minggu adalah waktu yang paling sesuai untuk kami bertiga merehatkan diri dalam segala apa jua perkara,we olls cukup minat untuk travel makan angin,So hujung minggu lepas kami menghabiskan seharian masa kami bersam di tempat yang tenang dan menyamankan.....nak tau kat mana? Clik kat sini  dulu then Layan pic ni dulu OK......

ni kes x sabo nak terjun dalam ayaq la ni....



indahnya ciptaan Allah



air yang deras Kompem ade buaya tu kat belakang tu...


hijau bumi Tuhan


ape yg dimunungkan kan tu Oniesenseii oi....
 
ok tdah layankan.....tq...tempat ni popular dengan panggilan Sg.Genting tapi name sebenarnya aku tak tau la plak....puas aku tanya kat En.Google tapi die pown tak tau.....Perjalanan nak ke sana ambil mase lebih kurang satu jam dari Petaling Jaya, melalui jalan lama ke Genting Highland Atau Batang kali, Kowunk nak tau ceritera sepanjang trip aku ke sana? Kat sini Ade......Apakah?? dan ThisSenseii

p/s: Segala keletihan kami tinggalkan di Sg.Genting 

11 comments:

mohamad shazni said...

hehehe...aku termenung memikirkan lokasi seterusnya..lalalal

IzwanIzzati Collections said...

sy pun suka kalau bab2 sungai & air terjun.
bestnya ^_^
nice info.

Izzati,
www.izwanizzati.com

Ardini Izzati said...

Haha. Tiga2 orang post benda sama. Memang betul member lah :)

Mk Syahir said...

banyak la segala keletihan kami tinggalkan di sg. genting..bawak balik kot..ada tinggal dalam kereta hang sikit..hahaha

Mk Syahir said...

errr

Eza Boom Boom said...

cantiknya tempat ni! :D

takiyaoceto said...

member kamcing nie....

takiyaoceto said...

pasai pa hang tak bwk kluar?

takiyaoceto said...

mmg cantik pon...almaklum hujan bumi Allah....

takiyaoceto said...

ingt lokasi seterusnya aku nak wat entry sebelum kite gi...blh invite sape nak join skali amacam?

takiyaoceto said...

next trip klau nak ikut blh la bagitau....