Wednesday, 18 April 2012

Sebulan merangkak Mematangkan Aku Dalam Dunia Blogger

Lame dah tak conteng kat Botolminda ni...
kesian Botolminda.....mungkin sebab dua tiga hari ni botol kosong dah kot....
terlupa nak isi atau takde mase nak isi bagi penuh balik..... 
F.Y.I Botolminda dah capai usia satu bulan...(wah dah pandai merangkak ye awak Botolminda :P)dalam satu bulan usianya , aku dapat belajar banyak perkara dari die...bagi aku bukan senag untuk jadi seorang blogger....terlalu banyak asam garam die....(tu la dulu gatai sangat nak join dunia blogger ni, padan muke aku). 
Tapi ade kemanisan dalam kehidupan si Botolminda 
Ade Kepahitan yang si Botolminda rasakan.
From this Step Botolminda akan terus kehadapan dan hanya menoleh kebelakang sebagai pedoman... Penah terkadang Botolminda tanya pada aku, 
ape sebenarnye tujuan dia dihidupkan?
Botol,botol awak tu coretan isi hati ku,pengalaman ku dan pandangan ku...jawab ku
owhhh..........balas si Botolminda
yang istimewanya hari ni aku dan Botolminda nak beri penghargaan kepada            follower-follower Botolminda yang tak seberapa banyak tu pon....tapi aku tetap hargai u olls semua.....

Anugerah si BotolMinda

1) Blogger pertama Follower BotolMinda

     My Photo


2) Blogger Rajin Comment

    My Photo


3)Blogger Cool

   


4)Blogger Best to Follow


 

5)Blogger Comel Pilihan Botolminda

    

 Kepada Blogger-bloger yang menerima anugerah, sorry coz tak mampu nak beri hadiah kat u olls and sorry jugak sebab ciplak pic kat blog korang....harap kowunk x marah...tiada niat jahat disini ye...ini hanyalah sebagai penghargaan aku kepada kowunk semua kerana sudi jadi follower Botolminda and memeriahkan lagi hidup Botolminda dalam dunia blog ni,Thanks u olls..


P/S: hanya dengan cara ni si Botolminda mampu menghargai anda, kalau tersilap harap maafkan...

11 comments:

Mk Syahir said...

wah..penghargaan yang amat dihargai..thanks a lot bro..mention la kat deorang yang terlibat baru deorang tau..=)
keep it up bro!!semuga sukses dalam apa jua bidang yang diceburi~

mohamad shazni said...

ni nak komen,,hahaha..nice la entry awak yg ni..loike sesangat

Yuyu Zulaikha said...

amboi title dia,nak bce pun susah =)
btw,nice entri

miss m said...

betul...susah na bce..huhuhu

takiyaoceto said...

susah ea?tulisan belit-belit ea? nanti kite tukar la....tq advice...

takiyaoceto said...

komen le bebnyak lagi...

takiyaoceto said...

tq 4 ur support bro....

Mk Syahir said...

yuyu zulaikha??woww!!femes la awak bob cik yuyu komen sini =)

mohamad shazni said...

heheh..bersetuju sgt ngn statement en.syahir tuh..hehehe

takiyaoceto said...

jgn sakat menyakat....sebat nanti....

mohamad shazni said...

aloor,,mesti kena sebat kew..emm tak kesah lah..awk pemes...tahniah..wooo~~